Kære Klienter,

Vi, her på Behandlergården, vil gerne sige tak for året der er gået og hvilket år det har været for os alle! Vi vil i dette lille nyhedsbrev gerne præsentere nogle af de dygtige behandlere vi har på Behandlergården, samt fortælle jer om et par ændringer der vil træde i kraft fra januar 2022. Vi håber I vil læse med.

Et stærkt behandler mm med bred faglighed

Som de fleste, men måske ikke alle, er klar over, har vi et stærkt behandlerteam her på Behandlergården bestående af Morten, Tina og Sebastian. Da det ikke er alle som er bekendt med Tina og Sebastian kommer her en lille præsentation.

Tina har været i klinikken siden 2017 og har, med sin positive tilgang, sin stærke faglige baggrund samt store erfaring, allerede tilegnet sig en masse fans blandt vores store Idientgruppe. Det er heller ikke så mærkeligt da Tina både er uddannet massør og rygsøjleterapeut (Columnaj. Derudover blev hun, sammen med Morten, i 2019 uddannet og certificeret til at udføre AtlasPROfilax behandlinger (mere herom senere). Så Tina er bestemt hvad man kan kalde en dygtig all-around behandler som skaber tryghed og balance hos sine klienter.

Sebastian er nyeste medlem i flokken og er en “sindssygt dygtigt ung mand” som Morten siger. Sebastian er, ligesom Tina, uddannet massør og er i fuld gang med at videreuddanne sig til idrætsskade terapeut Når idrætsskade terapeut uddannelsen er afsluttet påbegynder Sebastian rygsøjleuddannelsen (Columna). Sebastian er en nysgerrig, vedholdende og kropbevidst herre som har stort fokus på at benytte teknikker som hjælper kroppen tilbage i balance. Det er blandt andet disse kvaliteter der gør at Sebastian er udvalgt til at være i mesterlære hos Morten. Det betyder, i praksis, at de i endnu højre grad vil udføre behandlinger sammen. Sebastian har allerede fået mange positive tilkendegivelser fra jer klienter, dem værdsætter han og vi meget, og vi er glade for at I kan se samme faglige grundighed og venlige person som vi ser.

Vi vil også gerne gøre opmærksom på den stærke faglige udbygning behandlergården fik i 2019. Tina og Morten blev, som nævnt, uddannet og certificeret til at udføre AtlasPROfilax behandlinger, som de eneste i hele Syddanmark. Det gode ved AtlasPROfilax behandlingen er at der benyttes det patenterede AtlasPROfilax ikke-invasive massageværktøj. Ved brug af dette udføres en massage som hjælper med at opløse spændinger i de korte nakkemuskler hvilket tillader Atlasknoglen at glide ind på sin oprindelige plads. Dette vil lindre mange smerter og gener. Der sker altså ingen manipulation eller pludselig vrid under behandlingen
og metoden er derfor meget sikker. Så tag endelig en snak med Morten eller Tina om en Atlas behandling kunne være til gavn.

Ændringer hos Morten

Der er naturligvis en tanke bag det at Morten tager Sebastian i mesterlærer og det er for at kunne skabe en flydende og rolig overgang i generationsskiftet Morten fylder 60 i 2022 og er
derfor begyndt at skabe nogle strukturer som gør det muligt dels at passe på sig selv’
arbejdsmæssigt og dels at sikre at den stærke faglighed, Behandlergården består af, videregives solidt og velforankret Det hele handler om fornuftig jysk rettidig omhu. Det skal ikke forstås sådan at Morten er på vej på pension i næste måned men blot en forklaring på de justeringer der vil ske rent praktisk ved booking af tid hos Morten. Fra Januar 2022 vil der være følgende ændringer ved Morten;

  • Det vil kun være muligt for Mortens eksisterende kunder at booke en tid til en almindelig Alle nye kunder vil derfor blive henvist til Tina eller Sebastian.
  • Booking af en almindelig behandling vil ikke længere kunne ske online men skal ske via telefonisk kontakt til sekretæren Lone. Er der ingen tider vil det foregå som hidtil med en venteliste. Der vil ikke være en specifik dato hvor der bliver frigivet tider men derimod en løbende opfyldning af kalenderen.
  • Mortens behandlingstider vil ligger mellem kl 7.15 og 14.00.
  • Det vil være muligt for alle at bestille en tid til Atlas behandling hos Morten, dette kan gøres online. Tiden til opfølgningsbehandlingen 6 uger efter bliver booket ved at sekretær Lone tager telefonisk kontakt kort tid efter man har bestilt tid til Atlas Opfølgningsbehandlingen sker hos Morten, hvor Sebastian er deltagende.

Vi er godt klar over, at der er rift om tiderne hos Morten og har stor forståelse for den frustration disse ændringer potentielt kan skabe hos jer. Vi håber meget på at vi med dette brev kan skabe lidt klarhed over hvorfor disse ændringer er nødvendige og at i vil gribe muligheden for alle de gode behandlingstilbud der er i klinikken.

Praktisk Information

Slutteligt er her en oversigt over priser og tidsbestillinger som er gældende pr 1. Januar 2022. Det er allerede nu muligt at bestille tider online hos Tina og Sebastian.

Behandler

Behandling

Pris

Tidsbestilling

Morten

Atlas

1525 kr

Online

 

Opfølgning på Atlas

725 kr

Sekretæren tager telefonisk kontakt

 

Alm. Behandling

725 kr

Kontakt klinikken telefonisk

 

Behandler

Behandling

Pris

Tidsbestilling

Tina

Atlas

1525 kr

Online

 

Opfølgning på Atlas

540 kr

Online

 

Alm. Behandling

540 kr

Online

 

Behandler

Behandling

Pris

Tidsbestilling

Sebastian

Behandling

400 kr

Online

Vi, her på Behandlergården, vil gerne sige tak fordi i tog jer tid til at læse vores nyhedsbrev. Vi glæder os til at hjælpe jer samt nye klienter og fortsat tilbyde behandlinger som bidrager til en større livskvalitet.

På snarligt gensyn.

De bedste hilsner fra
Morten, Tina og Sebastian