Massage

Vi er specialister i afspændings- og fysiurgisk massage, som kan hjælpe dig med at opnå en bedre fysisk og mental sundhedstilstand. Vores erfarne behandlere vil sørge for, at dine muskler afspændes, og samtidig forbedrer vi dit kredsløb og lymfesystem.

Vores afspændingsmassage er udviklet til at reducere spændinger og stress i dine muskler, hvilket kan have en positiv indvirkning på både din krop og dit sind. Vi tager os tid til at fjerne spændinger og stress, så du opnår en følelse af dyb afslapning og ro.

Vi tilbyder også fysiurgisk massage, som er en mere intensiv og dybdegående behandling, der kan hjælpe dig med at øge din muskelstyrke og fleksibilitet. Vores fysiurgiske massage involverer en række teknikker, herunder at rette led og dyb vævsmassage, som kan hjælpe med at frigøre spændinger og forbedre dit kredsløb og lymfesystem.

Uanset om du har brug for en afspændingsmassage eller en fysiurgisk massage, vil vores behandlere sørge for, at du får en behandling målrettet dine behov. Så hvis du vil opleve fordelene ved afspænding- og fysiurgisk massage på din krop og dit sind, skal du kontakte os i dag for at booke en tid.

Kontakt os i dag

Book en tid hos os allerede i dag, hvis du vil opleve fordelene ved afspændings- og fysiurgisk massage.

Kontakt og booking

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke tid? Book tid online eller ring til vores receptionist Lene.

Telefon nr.
Træf os på tlf. 60245202
Telefontider

Mandag – Fredag kl. 9 – 11

Adresse
Vissingsgade 25A, 7100 Vejle
Adresse
Bjarkesgade 13, 6700 Esbjerg

Copyright © 2023 Behandlergården Esbjerg