ML Fascia Release

Både muskler, hinder (fascia), sener og led frigøres for at opnå smerte lindring og øget velvære

ML Fascia Release er en behandlingsform udviklet af Morten Lauridsen. Igennem Mortens 25+ års erfaring har han løbende forfinet teknikken og opnår kontinuerlig forbedrede resultater.

Fascia er kroppens hinder, de er tynde, elastiske og omslutter alle strukturer i den menneskelige krop. Det er som et stort finmasket net der forbinder og støtter hele kroppen. Fascia omslutter og svøber sig om nerver, blodkar, kitler og organer samt indkapsler musklerne – selv hjernen er så at sige pakket ind i fascia. Det er et stærkt og elastisk netværk fyldt med nerveender og det er kroppens største sanseorgan. Hvis fascia spænder op kan en nerve klemmes, hvilket er ensbetydende med smerte. En spændt fascia omkring blodårer, lymfesystem eller organer kan medføre nedsat funktion i det pågældende område. Fascia kan ligeledes spænde op som følge af langvarig stress, pludselig chok eller traumatiske oplevelser. En blød og elastisk fascia er derfor en vigtig medspiller for dit velvære, ydeevne og sundhed.

Behandlingen involverer tryk og strækninger af hinder for at frigøre spændinger i det fascielle system. Det har den effekt at stivhed, spændinger og smerter forsvinder.

ML Fascia Release er en behandling, der kan gavne en bred vifte af mennesker

Det kan være særligt nyttigt for personer med kroniske smerter i muskler og led, da det kan hjælpe med at reducere inflammation og spændinger i kroppen. Det kan også hjælpe folk med at forbedre deres fleksibilitet og mobilitet, hvilket især er relevant for atleter eller personer, der ønsker at opretholde eller forbedre deres fysiske præstationer.

Som ekspert i ML Fascia Release kan Morten tilpasse behandlingen til klientens individuelle behov. Ved at kombinere denne behandling med andre behandlingsformer kan man opnå en mere holistisk tilgang til behandling af klienter.

En ML Fascia Release behandling kræver dybtgående forståelse for fascia kæderne i kroppen og kræver omfattende træning, så det er vigtigt at vælge en kvalificeret behandler, der har erfaring med behandlingsformen.

En ML Fascia Release behandling hos Morten kan kun bookes via sekretæren.

Kontakt og booking

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke tid? Book tid online eller ring til vores receptionist Lene.

Telefon nr.
Træf os på tlf. 60245202
Telefontider

Mandag – Fredag kl. 9 – 11

Adresse
Vissingsgade 25A, 7100 Vejle
Adresse
Bjarkesgade 13, 6700 Esbjerg

Copyright © 2023 Behandlergården Esbjerg