Manuel terapi

Manuel terapi tilbydes af vores uddannede Columna- og idrætsskade terapeuter, der er specialiseret i behandling af rygproblemer og sportsskader.

Manuel terapi bruges til at behandle funktionstab og dårlig bevægelighed, der ofte også forårsager smerter. Betegnelsen dækker over en række teknikker, som behandleren anvender til at undersøge og behandle led, muskler og bindevæv. Det inkluderer blandt andet massage af muskler og bindevæv, frigørelse af sener og korrektion af led. 

Med manuel terapi kan man rette led op ud fra devisen om, at det er musklerne der flytter leddet skævt. Et led kan ikke flytte sig selv – det kræver nogle muskler som trækker det skævt og holder det i den ugunstige position. Derfor bør man altid behandle led, sener og muskler samtidig.

Vores behandlere går meget detaljeret ind i den manuelle behandling af problemer med ryggen, men de er også uddannet til at se hvornår en klient med en rygskade skal sendes videre til f.eks lægen. 

En manuel terapi behandling kan også omhandle behandling af en sportsskade. Alle vores behandlere der tilbyder manuel terapi er nemlig også uddannet idrætsskadeterapeuter. Det betyder, at de er i stand til at vurdere en skade og efterfølgende behandle skaden ved hjælp af en række manuelle teknikker, ligesom de har viden om de nyeste metoder indenfor rehabilitering. 

Kontakt os i dag

Ring til os eller book din tid direkte online. Vi glæder os til at høre fra dig og til at hjælpe dig med dine udfordringer.

Kontakt og booking

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke tid? Book tid online eller ring til vores receptionist Lene.

Telefon nr.
Træf os på tlf. 60245202
Telefontider

Mandag – Fredag kl. 9 – 11

Adresse
Vissingsgade 25A, 7100 Vejle
Adresse
Bjarkesgade 13, 6700 Esbjerg

Copyright © 2023 Behandlergården Esbjerg