Om os

Behandlergården er et behandlerhus, der har specialiseret sig i at afhjælpe smerter i bevægeapparatet. Der tages udgangspunkt i det hele menneske. 

Kroppen arbejder i kæder, idet alt er bundet på hinanden via hinder (fascia), og smerten sidder faktisk i hinderne. Det opleves ofte at årsagen til en smerte et sted i kroppen skal findes et helt andet sted.

Smerter i bevægeapparatet kan være forårsaget af mange ting. Det kan f.eks stamme fra et fald, en forkert bevægelse, ensidig gentaget arbejde eller mental pres. 

Smerter nedsætter din kapacitet, det stjæler dit overskud og din generelle velvære og livskvalitet reduceres.

Behandlergården er specialister i at gennemskue hvorfra smerten stammer og hvordan den kan afhjælpes.

Behandlinger kan bookes on-line via hjemmesiden

Herudover har Behandlergården en sekretær (Lene), som sidder klar ved telefonen mellem 9-11 hver dag. Lene kan svare på spørgsmål om de forskellige behandlinger ligesom hun også er behjælpelig med booking af tider.

Lene kan træffes på telefon: 60245202 eller på e-mail: behandlergaarden@gmail.com

Vores team


  • Morten

    Igennem mere end 25 år har Morten med stor succes udviklet og forfinet teknikker, der kan spotte og behandle smerter.

    Ofte er smerter forårsaget af skævheder i kroppen. Skævheder stammer ofte fra en skæv Atlas knogle, hvilket skaber ubalance over hindesystemet med smerter til følge. En korrekt placeret Atlas giver mulighed for at opnå større effekt af den efterfølgende behandling og en smerte lindring kan opnås. 

    Morten er uddannet massør, heilpraktiker, zoneterapeut og certificeret AtlasPROfilax behandler.


Sebastian

Sebastian er uddannet massør og idrætsskadeterapeut fra Lasota Terapi Akademi. Derudover er han i gang med at videreuddanne sig – ligeledes på Lasota Terapi Akademi – til rygsøjleterapeut (Columna). En uddannelse som han afslutter i 2024, hvorefter han kan kalde sig Manuel Terapeut.

Sebastian er en nysgerrig, vedholdende og kropsbevidst herre, som har stor fokus på at benytte teknikker som hjælper kroppen tilbage i balance.


Michael

Michael er uddannet Manuel Terapeut og idrætsskadeterapeut fra Lasota Terapi Akademi. Derudover arbejder Michael som træningsvejleder.

Michael er meget engageret og videnbegærlig og han tilgår behandlingen af sine klienter med stor professionalisme.

Senest har Michael tilføjet K_Laser behandlingen til sit program, som er en effektiv metode smertelindring og heling.

Copyright © 2023 Behandlergården Esbjerg